top of page

El Refugio

Público·33 miembros

(SPORT TV<<<<) U Cluj vs CFR Cluj în direct 2 noiembrie 2023

21 aug. 2023 — Meciul dintre Universitatea Cluj și CFR Cluj, de la ora 21:30, a fost LIVE TEXTT pe www.sport.ro și Facebook.com/Sport.ro.

Livesport: CFR Cluj - rezultate, program meciuri, "U" Cluj - CFR Cluj liveRezultate și program CFR Cluj pe Livesport. com. Această pagină este despre CFR Cluj, (Fotbal/România). Dacă ați căutat rezultatele unei alte echipe cu numele CFR Cluj, vă rugăm selectați sportul din meniul de sus sau categoria (țara) din stânga. Urmăriți scorurile live din meciurile echipei CFR Cluj, rezultatele finale, programul meciurilor și detalii meciuri! Meciurile următoare: 02. 11. Universitatea Cluj vs CFR Cluj H2H 2 nov 2023 Head to Universitatea Cluj - CFR Cluj H2H. Head to head statistics and prediction, goals, past matches, actual form for Cup. Compare teams statistics. 000 de bilete vândute, fără a le mai pune la socoteală pe cele peste 1. 000 de tichete din sectorul oaspeților”, au anunțat oficialii lui U pentru GSP. ro, atunci când au fost chestionați care sunt ultimele informații vizavi de vânzarea biletelor. Estimările conducătorilor de la U Cluj: 20. 000 de spectatori în tribune „De scos la vânzare, (biletele) se scot treptat. Prima dată, peluza noastră și sectoarele centrale de la inelul superior al tribunelor 1 și 2. VIDEO CFR Cluj - "U" Cluj 1-2. "Șepcile roșii" câștigă în fața Etapa a 24 se va încheia ÎN DIRECT la Digi Sport 1, cu partida dintre CFR Cluj și Universitatea Cluj, programtă la ora 21:00. Formația lui Miriuță n-a bifat ...Digi Sport · 24 mar. 2014 SuperLiga: U Cluj vs CFR Cluj - Spectacol de gală pe Cluj ArenaU Cluj - CFR Cluj, meci contând pentru etapa a 6-a din campionatul României, este programat luni, 21 august, de la ora 21:30, pe Cluj Arena, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews. roU Cluj (din 1919) şi CFR Cluj (din 1907), două dintre cele mai vechi echipe ale României, încheie etapa a 6-a din SuperLiga cu un derby de tradiţie al fotbalului nostru (primul duel direct a avut loc în 1920, iar prima confruntare în eşalonul de elită, în 1947). CFR Cluj Totuși, imediat după baraj, amatorii din campionatul regional au ajuns direct în Divizia B: a avut loc o a patra fuziune din istoria fotbalului feroviar clujean ... Meciul U. Cluj-CFR Cluj "se rejoacă pe 18 mai"Liga Profesionistă de Fotbal a decis ca data de rejucare a partidei dintre Universitatea Cluj-Napoca şi CFR 1907 Cluj-Napoca, din cadrul etapei a XXXII a Ligii I, să fie 18 mai. Partida de fotbal din Liga I dintre Universitatea Cluj-Napoca şi CFR 1907 Cluj-Napoca se va rejuca, din primul minut, vineri 18 mai, de la ora 21. 30, pe stadionul "Cluj Arena", precizează Liga Profesionistă de Fotbal. Astfel, CFR Cluj şi Universitatea Cluj vor juca, marţi, în etapa a XXXII a Ligii I, cu CS Mioveni, respectiv Voinţa Sibiu, iar vineri se vor înfrunta în meci direct. 000 de bilete și estimează că vor fi 20. 000 de spectatori la duelul orgoliilor. „Feroviarii” au peste o mie de tichete la meci. Se anunță un derby de foc joi seară, de la ora 20:30, între U Cluj și CFR Cluj în etapa secundă din grupele Cupei României. Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău nu mai este doar ”campioana deplasărilor”, de la revenirea ”Moțului” a făcut zilele grele granzilor, nu a pierdut cu FCSB, Farul și CSU Craiova, iar în campionat vrea să prindă play-off-ul. CFR 1907 | Site-ul oficial al echipei CFR 1907 Cluj UN NOU SUCCES CATEGORIC ACASĂ! · CFR CLUJ – LINCOLN RED IMPS 2-0. 29/07/2021 · CFR Cluj – FC U Craiova 1948 3-2. 17/07/2021 · CFR CLUJ – BORAC BANJA LUKA 3-1. 07/ ... Statistiques de CFR 1907 Cluj et FC Otelul Galati (stats Statistiques CFR 1907 Cluj - FC Otelul Galati en chiffres : statistique, scores des matchs, resultats, classement et historique des equipes de foot SCS CFR ... U Cluj vs CFR Cluj - Spectacol de gală pe Cluj Arena 20 aug. 2023 — direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro. U Cluj (din 1919) şi CFR Cluj (din ... Pozitie in clasament FC UNIVERSITATEA CLUJ Superliga MJ, V, E, Î, GM, GP, Formă, G, P. 1, FCSB, 14, 9, 4, 1, 27, 13. E. E. V. E. V. 14, 31. 2, FC CFR 1907 CLUJ, 14, 9, 3, 2, 28, 13. V. Meciul dintre Universitatea Cluj şi CFR Cluj, din cadrul etapei XXXI-a a Ligii I, a fost întrerupt, marţi, în minutul 27 de arbitrul Alexandru Tudor după izbucnirea unui conflict general între jucătorii celor două echipe. Atunci, portarul Mircea Bornescu l-a lovit pe Ricardo Cadu, care transformase un penalty şi s-a îndreptat spre galeria gazdelor cu intenţia de a provoca suporterii. Arbitrul Alexandru Tudor a decis suspendarea partidei după ce a considerat că mai mulţi jucători de la cele două formaţii ar fi trebuit eliminaţi din cauza violenţelor şi jocul nu ar fi putut continua. Vineri 11 mai, Comisia de disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal a decis rejucarea integrală a partidei. Atât Ricardo Cadu (CFR), cât şi Mircea Bornescu (U Cluj) au fost suspendaţi câte două meciuri şi amendaţi fiecare cu 7. U Cluj este neînvinsă de trei etape, în care a bifat o victorie, 4-3 cu FCU 1948 Craiova (d), şi două remize, 1-1 cu Dinamo (a) şi 1-1 cu Oţelul (d), şi a strâns şase puncte în cele cinci partide disputate în actuala ediţie de campionat. După ce au jucat primele două meciuri de pe teren propriu la Mediaş, pe Stadionul Gaz Metan, "şepcile roşii" revin pe Cluj Arena chiar la derby-ul cu marea rivală din oraş (stadionul a fost ocupat de festivalul Untold, după care s-a schimbat gazonul). Câte bilete s-au vândut la derby-ul de Cupă dintre U Cluj și CFR Cluj: „Realist, astea sunt așteptările”Articol de - Publicat marti, 31 octombrie 2023 10:51 / Actualizat marti, 31 octombrie 2023 11:26 Derby incandescent joi seară între U Cluj și CFR Cluj, în Cupa României Betano, gazdele au vândut deja peste 10. DECLARAȚII A rezolvat meciul de unul singur, apoi l-a înțepat pe Iordănescu: „Eu la națională? Sunt «dinozaur», nu am loc” Oficialii lui U Cluj anunță: „Am depășit 10. 000 de bilete vândute la meciul cu CFR Cluj” CFR Cluj este în cursa pentru titlu, a făcut spectacol aseară cu Farul, campioana en titre, și s-a impus în ultimul derby direct dintre cele două rivale, în campionat, pe 21 august, după un meci total, ”feroviarii” impunându-se pe Cluj Arena, scor 4-3. Practic, rezultatul care a declanșat despărțirea ”Șepcilor roșii” de Anton Petrea. Acum, alb-negrii caută răzbunarea și promit o experiență senzațională la meciul de joi. „Am depășit 10. VIDEO CFR Cluj - "U" Cluj 1-2. "Șepcile roșii" câștigă în fața rivalei după 42 de aniDe 42 de ani aștepta Universitatea Cluj să câștige pe terenul rivalei CFR. Șepcile Roșii au reușit victoria în etapa a 24-a a Ligii 1 şi au izbutit să iasă din zona retrogradării. Postul lui Vasile Miriuță e în pericol, iar în tribune s-au aflat Cristiano Bergodi și Mircea Rednic. Golgheterul "studenţilor", Vali Lemnaru, a deschis scorul după doar un sfert de oră, din pasa unui alt fost 'pandur', Boutadjine. Botoşani vs U Cluj în direct live 30 octombrie 2023 acum 3 zile — Botoşani vs U Cluj în direct live 30 octombrie 2023 7 oct. 2023 — U Cluj, scor 2-2. De partea cealaltă, FC Botoşani a încheiat pe ... Între timp, Anton Petrea a fost confirmat în funcţia de antrenor principal al lui U Cluj, după mai multe discuţii legate de o eventuală înlocuire a sa, unul dintre numele vehiculate pentru preluarea echipei fiind cel al lui Marius Şumudică. "Eu dau socoteală clubului. Dacă lumea nu e mulţumită de mine, mă poate schimba. Am discutat cu conducerea şi mi-a spus ca eu să merg înainte, indiferent de rezultatul meciului cu CFR Cluj", declarat Anton Petrea. CFR Cluj are şapte puncte şi vine după două înfrângeri, 1-2 cu Adana Demirspor în turul al doilea preliminar din Conference League şi 0-1 cu FCSB în SuperLiga, în condiţiile în care meciul din etapa a 5-a cu Sepsi, de acasă, a fost amânat. "E un meci important, n-am mai jucat de ceva timp, am avut timp să ne recuperăm în ultimele două săptămâni. Am lucrat în această perioadă pentru jocul cu U Cluj. Îi respect pe cei de la U Cluj, dar vrem să câştigăm şi sunt încrezător în forţele noastre", a declarat antrenorul echipei din Gruia, Andrea Mandorlini. Universitatea Cluj v CFR Cluj LIVE 2. 11. 2023 | Football Follow Universitatea Cluj v CFR Cluj 2. 11. 2023 live - livescore, H2H stats, latest results and more information on Flashscore. [[uită la tv###]<<] Botoşani vs U Cluj în direct online 30 o [uită la tv###]<<] Botoşani vs U Cluj în direct online 30 octombrie 2023 FC Botosani are playing Universitatea Cluj at the Liga 1 of Romania on October 30.

Acerca de

¡Te damos la bienvenida al grupo! Puedes conectarte con otro...

Miembros

bottom of page