top of page

El Refugio

Público·33 miembros

(((τηλεόραση@@))) Ολυμπιακός Fenerbahçe μετάδοση 2 Νοεμβρίου 2023

28 Απρ 2023 — Ο αγώνας στο «PAOK Sports Arena» είναι προγραμματισμένος για τις 19:15, με τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ 3. Δείτε το πρόγραμμα της Παρασκευής ...

Αθλητικές μεταδόσεις: Ο Ολυμπιακός περιμένει την Φενέρ 13 Δεκ 2022 — Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε (20:00, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) και ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στην Ισπανία την ... ΠΑΟΚ εναντίον Benfica και ζωντανή μετάδοση 1 Νοεμβρίου πριν από 20 ώρες — Fenerbahçe✓2013/14 vs Betis✓2013/14 vs Benfica✓2015/16 vs Ολυμπιακός την πορεία του στο Europa League. Κι αυτό διότι αν το τρόπαιο ... Τι να κάνουμε; Με τον χρόνο δεν τα βάζει κανείς και δόξα τω Θεώ έχουμε ζήσει στιγμές όμορφες, έχουμε ζήσει στιγμές που δεν καταφέραμε να προκριθούμε σ’ ένα φάιναλ φορ. Όμως είναι παιχνίδια ιδιαίτερα που περιμένει όλος ο κόσμος, μπασκετικός και μη και εύχομαι το καλύτερο». -Έχεις μιλήσει με τα παιδιά, τον Σλούκα, τον Βεζένκοφ, τους πρώην συμπαίκτες σου, κατά τη διάρκεια της σειράς με τη Φενέρμπαχτσέ και πριν από τον κρίσιμο «τελικό» απόψε στο ΣΕΦ; ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ: «Ναι έχω μιλήσει! Βέβαια, δεν μπορώ να πω εδώ τι έχουμε πει, αλλά νομίζω ότι εκείνοι ξέρουν αρκετά πράγματα και είναι έτοιμοι για έναν δύσκολο αγώνα». ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ EUROLEAGUE - Novasports Σε ζωντανή ηχητική μετάδοση (audio streaming) ο αγώνας Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε για την 21η αγων. της Euroleague. Διαθέσιμο σε live streaming εντός ...Novasports · Πριν από 4 ημέρες Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Γιώργου Πρίντεζη στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) πριν από το Game 5 Ολυμπιακός-Φενερμπαχτσέ: -O ίδιος χαρακτήρισες το αποψινό παιχνίδι «ματς της χρονιάς» στην παρουσίαση του δικού σου τουρνουά 3on3 στην αγαπημένη σου Σύρο. Πως είναι για έναν παίκτη να βλέπει από τις κερκίδες το Game 5 της πρώην ομάδας του σε πλέι οφ αντί να είναι στο παρκέ έναν χρόνο αφού «κρέμασε τα παπούτσια του»; ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ: «Θα ερχόταν κι αυτή η ώρα. -Ο κόσμος του Ολυμπιακού πόση ενέργεια μπορεί να δώσει στην ομάδα. Είναι ο έκτος παίκτης ιδιαίτερα σε τόσο κρίσιμους αγώνες, όπως ένα game 5 στα πλέι οφ της Euroleague; ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ: «Νομίζω δεν είναι τυχαίο που στα πλέι οφ της Euroleague η γηπεδούχος ομάδα, όχι μόνο στον Ολυμπιακό, αλλά όλες οι ομάδες που έχουν πλεονέκτημα έδρας, καταφέρνουν να περάσουν στο φάιναλ φορ. Θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο η έδρα. Γι’ αυτό αγωνιζόταν όλον τον χρόνο ο Ολυμπιακός και έχει κάνει μία τόσο καταπληκτική χρονιά, για να έχει το παιχνίδι που κρίνει την πρόκριση στο φάιναλ φορ στην έδρα του. Φενέρμπαχτσε radio live στο Κανάλι Ένα (audio) 26 Απρ 2023 — Στις 21:10 θα ξεκινήσει το Pre Game της μετάδοσης με τον Βαγγέλη Χατζηκωνσταντή και λίγο πριν το τζάμπολ (21;45) θα γίνει η σύνδεση με το ... Νομίζω πως ήρθε η ημέρα που όλοι περίμεναν». -Πο;y πιστεύεις ότι θα κριθεί το Game 5; ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ: «Νομίζω πως σε όλα τα παιχνίδια των πλέι οφ είναι πολύ δύσκολο μια ομάδα να πιάσει την απόδοση που έπιανε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Γιατί είναι παιχνίδια που παίζεις ανά δύο ημέρες. Γνωρίζει καλύτερα ο ένας αντίπαλος τον άλλον. Ο προπονητής γνωρίζει καλύτερα την άλλη ομάδα, την προετοιμάζει διαφορετικά. Είναι παιχνίδι προπονητή. Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα της EuroleagueΏρα για τον μεγάλο αγώνα Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε στη Euroleague. Ο τέως αρχηγός του Ολυμπιακού, το αγαπημένο παιδί των φιλάθλων της ομάδας του Πειραιά, ο Γιώργος Πρίντεζης, θα είναι παρών στα VIP του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας απόψε (21:30), όταν οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στο «ματς της χρονιάς» όπως το χαρακτήρισε ο ίδιος τη Φενερμπαχτσέ, στο Game 5 της σειράς για τα πλέι οφ της Euroleague. O παίκτης που έκρινε τίτλους, όπως το πεταχτάρι του 2012 στην Κωνσταντινούπολη και προκρίσεις σε φάιναλ φορ, όπως απέναντι στην Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ το 2015 μίλησε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων για τον «τελικό» που θα κρίνει την πρόκριση στο Κάουνας. Η καρδιά της Euroleague χτυπάει στα κανάλια NOVA ... μετάδοση που θα ξεκινήσει με την εκπομπή «Playmakers» με εκλεκτό καλεσμένο τον πολύπειρο olympiacos #fenerbahçe #novasports #novasportsgr #playmakers" «Έχω περισσότερο άγχος φέτος που δεν είμαι παίκτης και θα το δω από την κερκίδα. Τι να πω... όταν ήμουν παίκτης το διαχειριζόμουν διαφορετικά το άγχος, » σκέφτηκε μεγαλόφωνα ο παλαίμαχος πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού, όταν κλήθηκε να καταθέσει τις σκέψεις του για το 5ο ματς, στο περιθώριο της επίσημης παρουσίασης του φετινού, 5ου κατά σειρά Stoiximan AegeanBall Festival, το φημισμένο τουρνουά 3on3 μπάσκετ που διοργανώνεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Σύρο (φέτος 7-9 Ιουλίου) με δική του πρωτοβουλία από αγάπη για τον τόπο του. (Ρεύμα) Παναθηναϊκός εναντίον Πανσερραϊκός μετάδοση 2022 πριν από 3 ημέρες — μετάδοση 8 Οκτωβρίου 2023 LIVE Fenerbahce Beko 27 EA7 Emporio Armani Milan Μεταδόσεις Κυπέλλου με ΠΑΟΚ - ΠΑΟ, ΟΣΦΠ - Άρης και ΑΕΚ 17 Ιαν ...

Acerca de

¡Te damos la bienvenida al grupo! Puedes conectarte con otro...

Miembros

bottom of page